Как се правят покупки

Избор на продукти

Когато намерите желания продукт, изберете бутон Добави в количката. Ще бъдете пренасочен към страницата на Количката, където ще видите всички избрани от Вас продукти. Там можете да коригирате избраните количества или да премахвате продукти, които не са нужни. Ако желаете да се върнете и да продължите избора на продукти, натиснете Продължавам избора на продукти!.

Информация за доставка

Изберете бутон Поръчвам, за да изпратите поръчката си. Ако сте нов клиент ще трябва да се регистрирате с попълване на регистрационната форма. Попълването на формата отнема до 2 минути.
Ако адресът за доставка не съвпада с адреса за фактуриране, моля, изберете опцията Добавете нов адрес за доставка и въведете необходимата информация там.

Продукти с индивидуална поръчка.

Всички продукти,в описанието на които е посочено Индивидуална поръчка,срок на доставка 25-30 дни се поръчват по желание на клиента.Те не са налични и срока за доставка е около 25-30 дни.За тях не важи опция връщане и замяна.

Изпращане на поръчката

За да завършите поръчката, моля, изберете предпочитан разплащателен метод и използвайте полето Коментари, за да добавите коментар. Ако сте съгласни с Условия за ползване, изберете Поръчвам, за да продължите напред.

В зависимост от продуктите в поръчката и възможните опции, можете да изберете начин на доставка. Изберете начина на доставка, който е най-евтин или удобен.

Bulgarian TOP 012345
  
  

  

Пазаруване по цена

  

  

Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?